Главная » 2009 » Червень » 24

Незабаром для усіх школярів області пролунає останній дзвінок. Одні назавжди покинуть стіни рідної школи і підуть у доросле життя, інші після відпочинку продовжать навчання. Так чи інакше, для багатьох школярів розпочнуться довгоочікувані літні канікули. У нашої дітвори побільшає вільного часу, три місяці вона фактично буде полишена напризволяще. Ситуація ускладнюється тим, що катастрофічно зменшилась кількість таборів відпочинку, та й у батьків часто не вистачає коштів, аби придбати путівку.

Не завжди у дорослих є час, щоб навчити дітей, як поводитися на дорозі, до яких трагічних наслідків може призвести недбалість на проїзній частині. Як наслідок — дитячі травми чи, не доведи Господь, смерть під колесами транспорту.

Ситуація з дитячим дорожньо-транспортним травматизмом в останній час дещо поліпшилася, однак це не дає жодних підстав для самозаспокоєння. Лише минулого року на вулицях та шляхах нашої області загинули 6 та покалічилися 40 дітей. Як свідчить та ж суха стати ... Читать далі »

Просмотров: 535 | Добавил: Serg16774 | Дата: 24.06.2009 | Комментарии (0)